Charles Michael Davis 39 let


Charles se narodil ve městě Dayton v americkém státě Ohio. Jeho otec je afroamerického původu a ze státu Kentucky, matka pak pochází z filipínské Manily. Dnes je Charles asi nejznámější svými rolemi v seriálech Chirurgové, The Game a Switched at Birth, ale začátky jeho kariéry bychom dohledali ve světě modelingu.

Kromě That's So Raven se toho roku Charles objevil ještě v jednom dílu seriálu Noah's Arc. V následujících pár letech hrál ve dvou krátkých filmečcích (Thanksgiving Seconds v roce 2009 a Mi Ricordo o tři roky později) a televizních filmech (The Big Match z roku 2008 a Night and Day z roku 2010).

Pravý zlom v Charlesově kariéře ale přišel až s rokem 2011, kdy získal hned dvě šťavnaté role ve dvou seriálech. Tou první byl Switched at Birth, ve kterém si zahrál v celých čtyřech epizodách, tou druhou byla role v pořadu The Game, vysílaném na televizní stanici The CW. Tady se objevil dokonce hned v pěti dílech.

A tohle stačilo. Po dokončení vysílací sezóny 2011/12 si Charles zašel na pár castingů a dostal se hned do tří, respektive čtyř seriálů: Tím prvním byl The Client List, kde účinkoval ve dvou dílech, tím druhým Chirurgové a tím třetím Upíří deníky. Zde se Charles objevil v díle pojmenovaném "The Originals", který sloužil jako odrazový můstek pro stejnojmenný upíří spin-off vysílaný v televizní sezóně 2013/14 a ve kterém si pro sebe Charles urval jednu z hlavních rolí. V roce 2013 Charles do světa ještě vypustil celovečerní film Another Stateside a natočil kraťas The Learning Curve, který se ale uveřejní až o rok později.


1.12.1984
Dayton, Ohio, USA
Charles Michael Davis csfd

Same Time, Next ChristmasNo Sleep 'Til ChristmasBattle ScarsUr in AnalysisOdkazNámořní vyšetřovací služba: New OrleansZnovu 20For the PeoplePolicie ChicagoPůvodníChirurgové


Aktualizace osobnostního profilu Charles Michael Davis: 1.11. 2023 03:53