Filmové informace

Zrodila se hvězda csfd

Zrodila se hvězda

Info
USA, 1976, 139 min (Alternativní 135 min)
Žánr
Drama - Romantický - Hudební
Režie
Frank Pierson
Hrají
Barbra StreisandKris KristoffersonGary BuseyOliver ClarkMarta HeflinSally KirklandPaul MazurskyRobert EnglundBooker T. JonesMaidie NormanNeil Norman

Popis filmu Zrodila se hvězda 1976

Film vypráví nejen o velké osudové lásce začínající zpěvačky a ostříleného rockového hudebníka, ale také o trnité cestě ke slávě a kruté dani, kterou za ni je nutno platit. Esther Hoffmanová (B. Streisandová) se živí jako zpěvačka v nočních klubech. Její nezvykle procítěný zpěv zaujme rockovou hvězdu, která se právě v klubu „propíjí k ránu“. Dívka ho zaujme natolik, že už ji nespustí z očí. Zatímco však její hvězda teprve stoupá na pomyslné hudební nebe, jeho talent se pomalu rozplývá v přemíře alkoholu a nezřízeného života. Přesto se tito dva do sebe bláznivě zamilují. Hudební film zaujme množstvím původních písní ve skvělém provedení Barbry Streisandové. Role jejího partnera – rockové hvězdy Johna Normana Howarda je pak „na míru ušitá“ zpěvákovi Krisu Kristoffersonovi. (Česká televize)


Související filmy

Zrodila se hvězdaZrodila se hvězdaZrodila se hvězda

Aktualizace: 2024-1-30

Zrodila se hvězda - Barbra Streisand


Zrodila se hvězda - Barbra Streisand


Zrodila se hvězda - Tony Orlando  Barbra Streisand  Kris Kristofferson


Zrodila se hvězda - Barbra Streisand  Kris Kristofferson

Zrodila se hvězda ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Zrodila se hvězda online
191





Vyzkoušejte: