Filmové informace

Pronajme se dům csfd

Pronajme se dům

Info
Velká Británie, 1941, 97 min
Žánr
Komedie - Mysteriózní - Thriller - Válečný
Režie
Anthony Asquith
Hrají
Leslie BanksCarla LehmannJeanne De CasalisAlastair SimJohn MillsMichael WildingGeorge ColeWally PatchHay PetrieCatherine Lacey

Popis filmu Pronajme se dům 1941

Poněkud potrhlý vynálezce John Barrington (Leslie Banks) pracuje na revolučním systému zaměřování bomb pro Royal Air Force. A protože potřebuje klid, laboratoř má ve svém sídle ve Skotsku poblíž Loch Tay. Nedaleko mají ještě jeden dům a jeho manželka (Jeanne De Casalis) jej pronajme pro vojenskou nemocnici, kterou povede Charles Dimble (Alastair Sim). Ještě přiberou nezletilého uprchlíka Ronalda (George Cole). Nedaleko – hned v první scéně – seskočil do jezera zraněný pilot (John Mills), byl zachráněn a leží v nemocnici. Mladé Helen Barrington (Carla Lehmann) se identifikuje jako poručík Perry, ale chová se divně. Ministerstvo obrany má ale informace, že skupina špiónů se snaží dostat k vynálezu a podezírá asistenta Alana Trentlyho (Michael Wilding), který vyrůstal v Německu. Pošle proto svého utajeného agenta, aby dával pozor. Perry se snaží okouzlit Helen, ale ta dává přednost Alanovi. Pak ale němečtí špióni udeří, unesou Barringtona a chystají se ho odvézt letadlem do Německa. Postupně se naznačuje, kdo je padouch, kdo je vládní agent, ale vše bude jasné až v závěrečné dramatické přestřelce. (Peabody)



Aktualizace: 2023-9-7

Pronajme se dům - Carla Lehmann  John Mills  George Cole


Pronajme se dům - George Cole


Pronajme se dům - Carla Lehmann  John Mills


Pronajme se dům - Alastair Sim  Jeanne De Casalis

Pronajme se dům ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pronajme se dům online
7




Vyzkoušejte: