Filmové informace

Top Gun csfd

Popis filmu Top Gun 1986

Pete Mitchell (Tom Cruise), odvážný mladý letec přezdívaný "Maverick", se začíná stávat nejlepším z nejlepších. Je vyslán na pětitýdenní kurz do kalifornského Miramaru na školu pro elitní vojenské piloty, které se říká Top Gun. Zde se vznětlivý pilot utká s těmi největšími esy v oboru a setká se nejen s vnadnou astrofyzičkou a leteckou instruktorkou Charlie (Kelly McGillisová), ale také s geniálním a velmi soutěživým spolustudentem "Icemanem" (Val Kilmer), s nímž od samého začátku svádí bezohledný boj o prvenství. Zatímco je však Maverick pronásledován záhadnou smrtí svého otce, bude schopen zkrotit svou divokou povahu a získat tak nejen prestižní trofej Top Gunu, ale i srdce milované dívky? (HBO GO)


Související filmy

Top Gun: MaverickRudé nebeAltoobi : riteon too beiseuAnadolu KartallariZerkalnyje vojny: Otraženije pervojeSky Fighters: Akce v oblacích

Aktualizace: 2023-11-18

Top Gun - Val Kilmer  Tom Cruise


Top Gun - Kelly McGillis  Val Kilmer  Tom Cruise


Top Gun - Tom Cruise


Top Gun - Tom Cruise  Meg Ryan  Anthony Edwards

Top Gun ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Top Gun online
1880





Vyzkoušejte: