Filmové informace

Pan Tau a neděle 								 (S01E04) csfd

Pan Tau a neděle (S01E04)

epizoda

Info
Československo - Západní Německo - Rakousko, 1971, 32 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Jindřich Polák
Hrají
Otto ŠimánekJosef FilipJiří SovákSlávka BudínováJosef BeyvlBlanka KrátkáAntonín KrčmářDagmar JelínkováJan VyčítalJaroslav ŠevčíkJosef Vytasil

Popis epizodau Pan Tau a neděle (S01E04) 1971

"Pan Tau", řada 1, 4-13 V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Pan Tau se v rodině malého Emila dobře zabydlel, a tak se s ní vypravil i na chalupu. Rodiče o jeho existenci, zdá se, nemají ani potuchy. Odjezd na chalupu organizuje tatínek, ne všichni však měli na neděli stejné plány. Pan Tau ale zařídí, aby se každému podařilo trávit svůj víkendový pobyt podle svého, a tak jsou nakonec všichni spokojeni. Díky panu Tau všechno klape jako na drátkách a rodina ve zdraví přežije i tatínkovy organizační schopnosti a kutilské pokusy. (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-26
Reklama:

Pan Tau a neděle (S01E04) CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pan Tau a neděle (S01E04) online
25




Vyzkoušejte: