Filmové informace

Hledá se pan Tau 								 (S02E06) csfd

Hledá se pan Tau (S02E06)

epizoda

Info
Československo - Západní Německo - Rakousko, 1972, 30 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Jindřich Polák
Hrají
Otto ŠimánekJan WerichVeronika RenčováMiloš KopeckýJosef FilipJosef VytasilJaroslav ŠevčíkJan VyčítalHana HátleováJana SkřivánkováLadislav Krečmer

Popis epizodau Hledá se pan Tau (S02E06) 1972

"Pan Tau", řada 1, 12-13. V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Dědeček Viola (J. Werich) se s vnučkou Claudií (V. Renčová) dostaví na policii a oznámí ztrátu panáčka, který má buřinku a deštník a občas se zvětšuje a zmenšuje. Pan Tau se holčičce prostě ztratil, ale bohužel policejní ředitel to nechápe a kouzelného mužíčka hledat nehodlá. Pan Viola tedy nabídne bohatou odměnu pro nálezce. Inzeráty oběhnou celý svět, a tak se o tom dozví i děti a pejsek Žoly, který je zavede ke krámku Ztráty a nálezy. Tomu ale kraluje zlý Vousáč (M. Kopecký), který se o kouzlech pana Tau a jeho buřinky dozví od dětí, a rozhodne se panáčka si ponechat. (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-26
Reklama:

Hledá se pan Tau (S02E06) CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Hledá se pan Tau (S02E06) online
10




Vyzkoušejte: