Filmové informace

Seance Fiction csfd

Seance Fiction

studentský film

Info
Česko, 2003, 35 min
Žánr
Krátkometrážní - Experimentální
Režie
Marko Simić
Hrají
Hana VagnerováDana HomolováVěra KubánkováVladimír KulhavýJiří KlemMarie SpurnáJana PanskáMichal RonešMarkéta RichterováJiří ZemanMarek Epstein

Popis studentský filmu Seance Fiction 2003

Krátká filmová studie konfrontující svět reklamy s každodenními sny a osudy obyčejných lidí. Autosugestivní seance maskovaná jako absolventský film FAMU. Kromě garantovaného pocitu uvolnění a relaxace vám snímek nabídne pohled do zákulisí televizní loterie, zajímavou sondu do života třináctileté hokejistky a v neposlední řadě také plně osvětlí princip fungování lampičky proti depresi. Na základě sledování příběhů několika postav, žijících v současné Praze, se vás tento film pokusí manipulativně donutit k utvoření vlastního názoru. Zazní v něm rovněž některé populární české písně a mnohé rady do života, jejichž naplnění a případný šťastný konec z nich plynoucí je už ovšem pouze na vás.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2024-3-20
Reklama:

Seance Fiction CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Seance Fiction online
10




Vyzkoušejte: