Filmové informace

Tři mušketýři csfd

Tři mušketýři

Info
USA, 1922, 58 min
Žánr
Komedie
Režie
Max Linder
Hrají
Max LinderBull MontanaJobyna RalstonHarry MannJean de LimurFred Cavens

Popis filmu Tři mušketýři 1922

V tomto filmu Max Linder vytvořil velmi osobité zpracování klasických Tří mušketýrů Alexandra Dumase. Sám se obsadil do role jak jinak než šviháckého D´Artagnana. Francouzská královna Anna půjčí své přívěsky k náhrdelníku jako projev lásky vévodu Buckinghamovi, který je s sebou odveze do Anglie. Kardinál Richelieu chystá past a přemlouvá krále, aby uspořádal ples, kde královna bude muset svůj chybějící šperk vystavit na odiv. Souběžně se seznamujeme s D´Artagnanem, který se stává mušketýrem. To on zachraňuje královnu, když se vydává do Anglie pro důležitý šperk. S výtvarným zpracováním ovšem režisér udělal své. Postavy, prostředí, efekty, to vše slouží k výstavbě gagů. A vůbec, co na tom, že velitel mušketýrů je liliputánec? (Weissik)


Související filmy

Tři mušketýřiTři mušketýřiVozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala MazariniD´Artagnan a tři mušketýřiTři mušketýřiThe Man in the Iron Mask

Aktualizace: 2024-3-6
Reklama:

Tři mušketýři ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tři mušketýři online
7




Vyzkoušejte: