Filmové informace

Alice in Wonderland csfd

Popis filmu Alice in Wonderland 1966

Třináctiletá Alice se i se starší sestrou vydává na procházku do přírody. Ve vysoké trávě na louce však usne a ocitá se v podivném bizarním světě plném alegorie. Světoznámá literární předloha Lewise Carrolla o malé dívce Alence, jež ve svém snu projde králičí norou do zvířecího světa a zažije tam neuvěřitelná dobrodružství, se dočkala mnoha zfilmování. Televizní verze z produkce BBC režírovaná Jonathanem Millerem je výjimečná tím, že herci ztvárňující zvířecí role nepoužívají žádné masky, animální dojem tak vytváří jen mimikou a mnohdy výrazným fonetickým projevem. Sám režisér tuto skutečnost vysvětloval snahou dosáhnout až k samé podstatě původního Carollova záměru. (dopitak)


Související filmy

Alenka v říši divů: Za zrcadlemHeart no kuni no Alice: Wonderful Wonder WorldAlice's Adventures in WonderlandAlenka v říši divůAliceAlenka v říši divů

Aktualizace: 2024-2-11

Alice in Wonderland -  - Filmer.cz


Alice in Wonderland -  - Filmer.cz


Alice in Wonderland -  - Filmer.cz


Alice in Wonderland -  - Filmer.cz

Alice in Wonderland ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Alice in Wonderland online
32




Vyzkoušejte: