Filmové informace

El hombre de Río Malo csfd

El hombre de Río Malo

Info
Španělsko - Itálie - Francie, 1971, 96 min
Žánr
Komedie - Western
Režie
Eugenio Martín
Hrají
Lee Van CleefJames MasonGina LollobrigidaGianni GarkoSimón AndreuJess HahnSergio FantoniDan van HusenFrancisco NietoAldo SambrellClaudia Gravy
Téma

Popis filmu El hombre de Río Malo 1971

Lupič Roy King (Lee Van Cleef) se svou bandou vykrádá banku. Lup si rozdělí a rozchází se. Roy ve vlaku potkává krásnou Alicii ( Gina Lollobrigida), která jej naprosto okouzlí a uzavírá s ní sňatek. Alicia je však chytrá podvodnice, Roye s pomocí svých přátel prohlásí za nesvéprávného, připraví jej o veškeré peníze a umístí do ústavu pro choromyslné. Royovi se podaří uniknout a dává znovu dohromady svůj gang a znovu se setkává s Alicií, která se mezitím opět provdala. Její manžel Francisco Montero (James Mason) najímá Kinga a jeho gang, aby vyhodili do povětří muniční sklad mexické armády a společně okradli vládu o milion dolarů. King přijímá, ovšem Montero se ukáže ještě větším podvodníkem než jeho žena Alicia a King a jeho přátelé se tak znovu dostávají do kolotoče podvodů a intrik, navíc zkomplikovaného mexickou revolucí. (PetrPan)



Aktualizace: 2024-1-29
Reklama:

El hombre de Río Malo ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát El hombre de Río Malo online
60





Vyzkoušejte: